Wie we zijn

Readybeton heeft kwaliteit & service hoog in het vaandel staan. Het hoofdkantoor is gelegen te Antwerpen in België en stelt ongeveer 50 mensen te werk. De jaarlijkse productie van circa 250.000 m³ stortklaar beton wordt getransporteerd en verwerkt met eigen betonmixers en eigen betonpompen. De productie vindt plaats in 3 betoncentrales. Die allen Benor gecertificeerd zijn: Brussel, Anderlecht en Rotselaar.

Onze service

Ready Beton wil meer betekenen voor haar klanten dan alleen kwaliteit en service. Elke klant moet een oplossing voor zijn probleem kunnen bekomen. Meedenken over en op de hoogte zijn van verschillende uitvoeringstechnieken staat bij ons dus hoog aangeschreven.

Over onze aandeelhouders

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 40 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. In totaal zijn er ruim 1.000 medewerkers actief. Alle De Hoop bedrijven leveren talloze grondstoffen, producten en diensten voor bouwend Nederland en daarbuiten.

Doel

Deze overname past in het strategisch beleid van De Hoop Terneuzen om door middel van acquisities de geografische spreiding van de activiteiten te vergroten.

Samenwerking FedBeton

FEDBETON vertegenwoordigt de ondernemingen van de industrie van de productie, het vervoer en het pompen van stortklaar beton.

De specialisten van FEDBETON staan de leden bij in het dagelijks beheer van hun onderneming door hen advies te verschaffen over allerlei economische, sociale, juridische, fiscale, technische of milieugerelateerde onderwerpen.

Ready beton is lid

De leden van de Federatie hebben door hun aansluiting bij FEDBETON zich geëngageerd om producten te leveren van een zeer hoog kwaliteitsniveau en van gecertificeerde kwaliteit.

FEDBETON is altijd de promotor gebleven van een degelijke kwaliteit en van de certificatie. Trouwens het BENOR-merk voor vers beton was een van de eerste merken die bestonden voor bouwprodcten.

Het FEDBETON charter bevat aanbevelingen voor alle bouwplaatsen. Ready Beton neemt deze tips mee in elk project!