Assemblagehal Audi

Assemblagehal Audi

Project Omschrijving

Opdrachtgever:   Glass Bau
Locatie:   Vorst
Jaar:   2016
Oppervlakte: 16,000 m3
Materiaal:   Beton

De Audi-fabriek in Vorst mag vanaf 2018 een nieuw elektrisch model bouwen. Hiervoor is een assemblagehal nodig waar de auto in elkaar gezet kan worden.

De Uitdagingen

Audi Brussel is de productiefabriek van Audi in Vorst, waar eerder de Audi A1 werd gemaakt. Dit is het kleinste model van Audi. De productiecyclus van dit model verhuist over een tijdje naar Spanje. Tot nu toe was er nog geen duidelijkheid over een opvolger, maar dit wordt dus het nieuwe elektrische model van Audi.

Ready Beton heeft meegewerkt aan de bouw van deze nieuwe assemblagehal en heeft 16.000m³ beton gestort.

Bpost sorteercentrum

Bpost_Sorteercentrum2

Project Omschrijving

Opdrachtgever:  Twintec
Locatie:  Anderlecht
Jaar:   2017
Oppervlakte: 11,000 m3
Materiaal:   Beton

Bpost is een groot postbedrijf in België dat op dit moment een sterke groei doormaakt. Het bestaande sorteercentrum Brussen X in Anderlecht is te klein geworden om de grote hoeveelheid postverkeer te kunnen verwerken. Reden voor Bpost om uit te breiden.

De Uitdagingen

Om aan de groeiende vraag te voldoen moest er een sorteercentrum bijkomen. Ready Beton heeft voor dit sorteercentrum 11.000 m³ beton gestort. Het nieuwe sorteercentrum is goed voor 1.500 jobs.

Sportoase Wilsele

Project Omschrijving

Opdrachtgever:   Van Roey
Locatie:   Wilsele
Jaar:   2017
Oppervlakte: 2600 m3
Materiaal:   Beton

Sportoase is een groot sportcentrum met meerdere vestigingen waaronder een vestiging in Leuven, Brasschaat, Schoten, Tongeren, Antwerpen, Knokke-Heist, Rotselaar, Braine-Le-Comte, Beringen, Hoogstraten, Halle en Oudenaarde. Vanaf nu komt er ook een vestiging in Wilsele (aan de rand van Leuven) om de dorpskern nieuw elan te geven.

De Uitdagingen

Sportoase en Van Roey Vastgoed zijn bezig met het ontwikkelen en bouwen van een nieuw zwembad- en wooncomplex in Wilsele. Dit is een typische Vlaamse doorrijdgemeente aan de rand van Leuven.

Ready Beton heeft mee gewerkt aan de bouw van dit nieuwe zwembad- en wooncomplex en heeft hiervoor 2.600 m3 beton geleverd.