Er bestaat een betonsoort voor elke mogelijke toepassing. Het is belangrijk om de juiste beton te voorzien, daarom delen we op deze pagina enkele tips:

Kelder & tuinhuis vloer

Zuiveringsbeton (C12/15 EI S3 14): wij raden zuiveringsbeton aan voor het egaal maken van het oppervlak waarom de structuurbeton kan worden aangebracht

Vloer beton (C30/37 EE2 S3 14 + Hydrofuge): Deze beton beschikt over de nodige sterkte en is aangepast tegen de externe (binnen) omstandigheden om dienst te doen als beton om de vloer van een kelder mee te maken. Zo bevat het de nodige additieven die water dichtende eigenschappen hebben.

Oprit

Polierbeton: (C35/45 EE4 S3): Een oprit is onderhevig aan grote zwaartekrachten, diverse weerstomstandigheden en zout tijdens vriesdagen. Daarom stellen we hiervoor een beton voor die zeer sterk is en bestand tegen deze zeer diverse weerstomstandigheden.

Een andere toepassing in gedachten?

We delen hier de meest populaire...

Maar met beton kan veel meer gedaan worden! Contacteer ons met jouw project en we maken in overleg een offerte op maat om jou op de best mogelijke manier te helpen!

Zwembad

Zuiveringsbeton (C12/15 EI S3 14): wij raden zuiveringsbeton aan voor het egaal maken van het oppervlak waarom de structuurbeton kan worden aangebracht

Structuurbeton (C30/37 EE3 S3 14: Deze beton beschikt over de nodige sterkte en is aangepast tegen de externe omstandigheden om dienst te doen als beton om de structuur van een zwembad mee te maken. Een kuip kan hierop aangebracht worden.

Terrasvloer

Stabilisé (250kg cement): voor de aanleg van een terras stellen wij het gebruik van stabilisé voor. Hierop kunnen klinkers geplaatst worden.